Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürümüz

Değerli Ziyaretcimiz..!

Bu bölümde,Pazarcık belediyesinde hizmet veren birim müdürlüklerimizi tanıyabilir,görev ve yetkilerini öğrenebilir,birimlerimiz hakkında sorun veya sorularınızı istek,öneri ve şikayet formumuz ile bildirebilir,7/24 belediyemiz ile iletişim sağlayabilirsiniz.

HÜSEYİN MUTLU TUTAK

21.06.1973 Yılında Kahramanmaraşta doğdu.İlk orta ve lise öğrenimin son senesine kadar Pazarcıkta tamamlayan Tutak,Ticaret lisesi olmaması sebebi ile 1998 yılında kaydını İstanbul Şişli akşam lisesine aldırarak Ticaret Muhasebe bölümünden mezun oldu.

1999 ve 2014 yılları arasında,Pazarcık Halk Eğitim Merkezinde,Halk oyunları eğitmenliği yaptı.2008 Yılında Nettescil İnternet hizmetleri bilişim teknolojileri adında yazılım,programlama ve tasarım firması kuran Hüseyin Tutak,2014 Yerel seçimleri sonrası,Halk Eğitimdeki görevinden ayrılarak,Pazarcık Belediyesi Basın yayın ve halkla ilişkiler müdürlüğüne vekaleten atandı.Evli ve 2 çocuk babasıdır.