Başkanımız Şehit Polis Memuru Nurettin Ademoğlu İçin Taziye Mesajı Yayınladı

Sevgili Ziyaretcimiz..!

Bu bölümde Belediye Başkanımız Sn.Yakup Hamdi Bozdağ'ın,Özel günler,kutlamalar,dini veya resmi bayramlar,hizmetler gibi,siz değerli hemşerilerimize bu günlerin önem ve mahiyetini belirten mesajları ve açıklamaları yer almaktadır.

Belediye Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ Yayınladığı Mesajında : ''Şırnak Silopi'de 10 Ağustos 2015 Tarihinde özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında mayın patlatılması sonucu meydana gelen elim hadisede yaralanan ve tedavisi Gata'da devam eden hemşerimiz polis memuru Nurettin Ademoğlu şehadete erişmiştir.

Son günlerde yaşanan terör olaylarında genç yaşta vatanımız ve bayrağımız uğruna canını feda eden Şehidimiz Nurettin Ademoğlu ve tüm şehitlerimize, Yüce Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli aileleri başta olmak üzere tüm halkımıza sabır ve başsağlığı diliyorum." Dedi.