Belediye Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ Sarıkamış Şehitleri İçin Mesaj Yayınladı

Sevgili Ziyaretcimiz..!

Bu bölümde Belediye Başkanımız Sn.Yakup Hamdi Bozdağ'ın,Özel günler,kutlamalar,dini veya resmi bayramlar,hizmetler gibi,siz değerli hemşerilerimize bu günlerin önem ve mahiyetini belirten mesajları ve açıklamaları yer almaktadır.

Üzerinden 101 yıl geçmesine rağmen Sarıkamış’ın hafızalardaki tazeliğini bugün de koruduğunu ifade eden Başkan Köşker, “Bu fedakarlığı, bu cesareti ve bu ulvi davranışı en iyi şekilde idrak edip gençlerimize ve gelecek kuşaklara aktarmalıyız. Sarıkamış’ın aslında yenilgi olmadığını, vatana ve inandığı değerler uğruna kendini kurban etmenin destanı olduğunu anlatmalıyız. Sarıkamış destanının 101. yıldönümü vesilesiyle şehitlerimizin gösterdikleri eşsiz fedakarlıkları ve uğruna canlarını verdikleri değerleri her zaman yaşatacağımızı bir kez daha ilan ediyor, tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz” dedi.