İÇİŞLERİ KOMİSYON BAŞKANI GÜVENÇ REFERANDUM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

İçişleri Komisyonu Başkanı K.Maraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ganidağlı ile birlikte Pazarcık ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretini ilk olarak Pazarcık Halk Eğitim Merkezinde de düzenlenen, Pazarcık Seçim İşleri Başkanlığının düzenlediği, Sandık Görevlileri Eğitimine katılarak görevlileri bilgilendiren Başkan Güvenç buradaki ziyaretinden sonra çarşıda vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini, referanduma ‘EVET’ demenin neden gerekli olduğunu anlattı.

Daha sonra Yukarı Pazarcık Bağdınısagır Mahallesinde ev ziyaretinde bulunan Güvenç burada vatandaşlarla bir araya geldikten sonra Büyüknacar Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Büyüknacar mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşlardan 16 Nisan da yapılacak referandum öncesi desteklerini isteyen İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, vatandaşların ilgisinden dolayı mutluluğunu ifade ederek; “16 Nisan ülkemiz için çok önemli bir dönüşüm sağlayacak, sistem değişikliği sağlayacak. Türkiye’nin hem dünyada dik durmasını, ayakta durmasını bağımsız bir şekilde sağlayan önemli bir referandum seçimlerinden bir tanesi olacak. Vatandaşlarımız 16 Nisan konusun da çok duyarlı. 16 Nisan’da bir daha dönüşü olmayan ve Türkiye’mizi büyük medeniyetlere taşıyan modern Türkiye’ye taşıyacağız.”dedi

.