54. HÜKÜMET MİLLİ EĞİTİM BAKANI MEHMET SAĞLAM PAZARCIK’TA

54. Hükümet Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam Pazarcık ilçesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Menderes mahallesi taziye evinde vatandaşlar ile biraya gelen 54. Hükümet Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam’a, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ganidağlı ve Ak Parti Pazarcık İlçe Koordinatörü Cuma Karalar eşlik etti.

Referandum öncesi vatandaşları bilgilendiren Sağlam, vatandaşlardan desteklerini isteyerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve referanduma neden ‘EVET’ denilmesinin gerekli olduğunu anlattı.

Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ganidağlı; “54. Hükümet Milli Eğitim Bakanımız Mehmet Sağlam’ın ilçemizde bizleri ziyaret etmesinin mutluluğunu ifade etti.”

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ise; “54. Hükümet Milli Eğitim Bakanımız Mehmet Sağlam bugün bizleri ziyaret ederek onurlandırdı. Hep söylüyorum yine söyleyeyim, bu referandum herhangi bir parti seçimi değil, Türkiye'nin geleceğinin seçimidir. İnşallah geleceğimizi belirlemek adına Ülkemiz en güzel kararı verecektir” dedi.

Referandumun bir parti seçimi değil Türkiye'nin geleceğini ilgilendiren bir seçim olduğunu belirten, 54. Hükümet Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam, öncelikli olarak, her zaman olduğu gibi bu referandumda da Pazarcık rekor kıracaktır. Şu veya bu şekilde memleket şöyle olur, böyle olur sözlere inanmayın. İnandığınız parti, desteklediğiniz parti iktidardadır.15 yıldır da görevinin başındadır. Yine görevinin başında olacaktır. Dolayısıyla seçimden korkulacak bir şey yok, referandumdan korkulacak bir şey halkın verdiği oy herkesin riayet etmesi gereken saygı göstermesi gereken bir olaydır. Bunu böyle anlamak lazım birbirimize düşmeye de gerek yok.  Türk Milletinin vereceği karardan kimse korkmasın. Hep söylüyorum yine söyleyeyim, bu referandum herhangi bir parti seçimi değil, Türkiye'nin geleceğinin seçimidir. Referandumdan ne çıkarsa çıksın Türkiye Cumhuriyeti yerinde kalacaktır" dedi

.