BAŞKAN BOZDAĞ, MAHALLELERE HİZMET GÖTÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Pazarcık Belediyesi tarafından Kadıncık Mahallesinde başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

İlçe genelinde birçok mahallede çalışmalarını sürdüren Pazarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kadıncık Mahallesinde bir süre önce başlatılan kilit parke döşeme çalışmalarının yoğun bir tempoda devam ediyor.

Kadıncık mahallesi muhtarı Mehmet Hayırsöz ile birlikte devam eden kilit parke taşı çalışmasını yerinde inceleyen Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Kadıncık mahallemizin birçok sokağında kilit parke döşeme çalışmalarının tamamlandığını belirterek sözlerine şöyle devam etti, “Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte yaşanan yol sorunlarına çözüm bulmak adına bir çok alanda yol onarım ve bakım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediye Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz ile birlikte Kadıncık Mahallemizde kilit parke taşı çalışmamızı başlattık.  Amacımız mahallelerimizde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir. Bu vesileyle Kadıncık mahallemize başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız şimdiden mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kadıncık mahallesinde yapılan hizmetten dolayı Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’a, teşekkür eden Kadıncık Mahalle muhtarı Mehmet Hayırsöz, “Belediye Başkanımızdan geçtiğimiz günlerde mahallerimizin sıkıntılarını anlatmış olup ve mahallemizin kilit parke taşı ihtiyacı olduğunu belirtmiştik. Bu isteğimiz üzerine Belediye Başkanımız, Belediye Fen İşleri ekiplerine talimat vererek mahallemizde kilit parke taşı çalışmalarına başlattı. Ben bu vesile Kadıncık Mahallemize yaptığı bu hizmetten dolayı Belediye Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ’a teşekkür ediyorum” dedi.