BAŞKAN BOZDAĞ’A ANLAMLI PLAKET

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’a, Türkiye Aşçılar Birliği Federasyon Başkanından anlamlı plaket aldı.

Pazarcık İlçesinde bir takım ziyarette bulunarak ilçenin yöresel yemek çeşitleri ile bir araya gelen Türkiye Aşçılar Birliği Federasyon Başkanı ve bir çok televizyon kanalında program sunan aşçılar, Pazarcık Atatürk Parkında düzenlenen programla Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’a plaket takdim ettiler.

Başkan vekili olarak plaketi takdim alan Pazarcık Belediye Başkan Vekili Cemalettin Nadir Aras yaptığı açıklama da; “Belediye Başkanımızın şehir dışında olması sebebiyle Başkanlık vekili görevini sürdürmekteyim. Bu anlamlı plaketi almaktan onur duyduğumu belirterek; İlçemize gelerek bizleri onurlandıran Türkiye Aşçılar Birliği Federasyon Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.