Pazarcık Belediyesi

PAZARCIK BELEDİYESİNDEN ESNAFLARA YÜZLERCE TÜRK BAYRAĞI

Suriye'nin Afrin kentindeki PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri hedeflerine yönelik 'Zeytin Dalı' harekâtının başlamasıyla Pazarcık Belediyesi Türk Silahlı Kuvvetleri'ne destek için vatandaşlara ev ve iş yerlerine bayrak asma çağrısında bulundu.

BAŞKANDAN ESNAFLARA YÜZLERCE BAYRAK

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık Kaymakamı Çağlayan Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Murat Balsu ve İlçe Garnizon Komutanı Abdulkadir Yağar ile birlikte Çarşı esnaflarını ziyaret etti. Esnaf ziyaretlerinde Mehmetçikler için dua isteyen Başkan Bozdağ ve Kaymakam Aydın esnaflara işyerlerine asmalarını rica ederek yüzlerce Türk Bayrağı hediye etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; "Türk Silahlı Kuvvetleri Zeytin Dalı Operasyonu başlatmış. Hava harekâtı ile başlayan operasyon kara harekâtı ile desteklenmiştir. Bizler de ilçe protokolü olarak askerlerimize destek olmak amacıyla esnaflarımızı ziyaret ederek işyerlerine asmak üzere Şanlı Türk Bayrağımızı hediye ettik. Zulüm, kan ve gözyaşının olduğu topraklara huzur ve barışı getirmek için yola çıkan Mehmetçiğimiz, terör yuvalarını sırasıyla yok etmektedir. Kendini medeni ilan eden ülkeler, bölgedeki terör örgütlerini besleyip bugünlere getirirken, devletimizin, ismi, amacı, kökeni ne olursa olsun tüm terör yapılarına karşı başlattığı ve başarıyla uygulanmakta olduğu ‘Zeytin Dalı Operasyonu’ dünya kamuoyunda ve tüm mazlum milletler nezdinde takdirle izlenmektedir. Bu vesile ile şanlı Mehmetçiğimize Allah-u Teâlâ’dan (c.c.) üstün başarılar niyaz ediyoruz. Allah-u Teâlâ (c.c.) ordumuzu muzaffer eylesin, askerlerimizin yardımcısı olsun.” dedi.