BAŞKAN BOZDAĞ; ÖĞRENCİLERLE FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık Cengiz Topel İlkokulu tarafından düzenlenen E Twinning "Dünya Yeşeriyor Hayaller Gerçekleşiyor" projesi kapsamında öğrenciler ile birlikte Fidan dikimi gerçekleştirdi.

Pazarcık Belediyesi Bisiklet ve Yürüyüş Parkuru yanında gerçekleşen Fidan dikiminde Başkan Bozdağ öğrenciler ile tek tek ilgilenerek sohbet etti. Sohbetin ardından Cengiz Topel İlkokulu Müdürü Feyzi Oğuz ve öğrenciler ile birlikte fidan dikimine başlayan Başkan Bozdağ konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Cengiz Topel İlkokulumuz tarafından düzenlenen E Twinning "Dünya Yeşeriyor Hayaller Gerçekleşiyor" projesi kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte Bisiklet ve Yürüyüş Parkuru yanında bulunan alanda fidan dikimi gerçekleştirdik. Çok güzel bir program oldu. Öğrencilerimizi bu tür aktivitelere yöneltmek çok güzel bir şey. Ben burada bu etkinliğin düzenlemesinde emeği geçen Cengiz Topel İlkokulu Müdürümüz Feyzi Oğuz ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlik son olarak hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.