Pazarcık Belediyesi

PAZARCIK'TA SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ

Pazarcık ilçesinde, öğrencilerine yönelik satranç turnuvası düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Pazarcık Belediyesi sponsorluğun da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvaya ilçe genelinde bulunan ilk ve ortaokul öğrencileri katıldı. İlçede her yıl geleneksel hala gelen turnuvada bu yıl beşincisi düzenlenerek satranç turnuvasına toplam 220 öğrenci katıldı.
Turnuva sonunda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, İlçe Garnizon Komutanı Abdulkadir Yağar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdiresi Yaprak Bozdağ, TSF Kahramanmaraş İl Temsilcisi Savaş Aksu ve TSF Pazarcık İlçe Temsilcisi Ali Çelik verdi.

Program sonunda açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdiresi Yaprak Bozdağ; “Desteklerinden dolayı Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ  başta olmak üzere TSF Kahramanmaraş İl Temsilcisi Savaş Aksu, TSF Pazarcık İlçe Temsilcisi Ali Çelik ve turnuvaya katılan öğrencilere teşekkür etti”.